2018-03-07 23:12:36• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Hallgassa meg mások véleményét is

Napi horoszkóp március 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Mindkét bolygó a Kos jegyében elvárja, hogy pontos, erős, de nyugodt és vidám is legyen. Ez nem lesz könnyű, de a mindent meg tud oldani. Sok türelemre van ma szüksége, csak így tudja ellensúlyozni a nyugtalanságot, ami a környezetéből árad ön felé.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Az ön uralkodó bolygója a 12. sorsterületen áll. Most nem tudja igazán kihasználni a lehetőségeit, és sajnos nem tudja magához ragadni a kezdeményezést. Az apróbb munkákkal viszont jól halad – tegye rendbe a papírjait, és végezze el a rutinfeladatokat!


Ikrek: V. 21. - VI. 21. 
Az ön uralkodó bolygója az Ikrek jegyében áll. Zseniális gondolatok, és megoldások jutnak eszébe, amint szembe kerül egy problémával. A pontosság viszont nem erőssége most, ez okozhat némi kalamajkát.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Három bolygó is támadja a Rák jegyét, ez nem ígér sikeres napot önnek. Ha valamiről nincs egészen meggyőződve, akkor inkább ne is beszéljen róla. Szerencsére a szerelmi életében minden rendben van.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Hold már a Nyilas jegyében áll. Nincs olyan dolog, ami elszomoríthatná Önt. Ma szerencséje lesz minden téren, anyagiakban és magánéletében is. Most érdemes nagy fába vágni a fejszéjét!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Az ön uralkodó bolygója a Merkúr, a Kos jegyében áll már. Ez hihetetlen temperamentumot kölcsönöz önnek. Mindent egyszerre akar végezni, könyvelni, szervezni, takarítani, banki átutalásokat végezni. Természetesen túl kell lennie ezeken is, de csak szép sorjában...


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Vénusz az ön párkapcsolatokat jelző sorsterületére ért. Jó időtöltésnek tűnik az ön számára a lakását átrendezni, vagy a szekrényeket kitakarítani, lomtalanítani. Este élvezze szép otthona kényelmét!


Skorpió: X. 23. - XI. 21. 
Több bolygó is jegyet váltott, és ezzel hátráltatni fogják önt. A Jupiter viszont pénzügyekben sok szerencsét ígér. Most rendezheti egy tartozását, ami már régóta nyomasztotta.
 

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold már az ön jegyében jár. Engedje, hogy mások is szabadon kifejtsék a véleményüket, és tanuljon is belőle! Nem mindenki ellenség, aki ellentmond önnek. Főleg a családi, rokoni viták okoznak bánatot, feleslegesen...


Bak: XII. 22. - I. 19.
A Merkúr a Kos jegyében áll. Ön kritikusabb lesz, mint máskor. Ráadásul kicsit agyonhajszoltnak érezheti magát, valahogy senki nem akarja kímélni, ha munkáról van szó. Tanuljon meg nemet mondani!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A bolygók mostanság a családi életében is hozhatnak változásokat. Ez még a boldog párkapcsolatban élőket is érintheti, de inkább pozitív értelemben. Esetleg szóba kerülhet a gyermekvállalás kérdése is a mai napon.


Halak: II. 19. - III. 20.
Karrierje magasra ívelhet, ha a magánéleti problémáit kissé háttérbe szorítva most elsősorban a munkájára koncentrál. Úgy érzi, valaki ki akarja használni a jóhiszeműségét. Nem téved, ezért legyen óvatos!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: